Därför ska du välja ŠKODA Försäkring

Skoda försäkring
Skoda försäkring

Fördelar med försäkringen

Maskinskadeförsäkring som gäller längre

Maskinskadeförsäkring ingår i försäkringen tills bilen är åtta år gammal eller har gått 15 000 mil. En försäkring som räcker ovanligt länge. 

Läs om innehållet i bilförsäkringen

Fördelaktig finansförsäkring

En oslagbar kombination av bil, finansiering, serviceavtal och rabatt på bilförsäkringen, samlat på en faktura och betalning per månad. 

Information om finansförsäkringen

3 000 kr lägre självrisk

Ett värde med mersmak – du får 3 000 kronor lägre självrisk om du råkar ut för en skada som ersätts av bilens vagnskadegaranti. 

Kontrollera om din bil har vagnskadegaranti

Trygg reparation med kvalitet

Moderna bilar innehåller avancerad teknik och elektronik. Skoda är inget undantag. Därför anlitar vi endast auktoriserade Skoda-verkstäder som använder originaldelar och känner varje Skoda-modell in i minsta detalj. 

För dig som ska köpa en Skoda

Snabb och smidig skadehantering

Skulle något hända kan du anmäla skadan till oss här på webben, dygnet runt – utan papper och krångel. Precis som det ska vara.​

Vad du ska tänka på vid skada på bilen

Nyvärde – vid totalskada

Med ŠKODA Försäkring får du en helt ny personbil om din Skoda totalskadas när den är yngre än två år, räknat från första registreringsdag, och inte gått mer än 4 000 mil. Nyvärde* gäller under förutsättning att du köper en ny Skoda hos en auktoriserad Skoda-återförsäljare. Läs mer om nyvärde i det fullständiga villkoret​

* Nyvärde gäller inte för transportbilsregistrerade eller direktimporterat fordon.

Mervärde – vid totalskada

Har du ŠKODA Försäkring och din Skoda totalskadas när den är äldre än två år, räknat från första registreringsdag, eller har gått mer än 4 000 mil får du, utöver bilens marknadsvärde, ersättning för mervärde* med 20 %  över marknadsvärdet. Mervärde gäller under förutsättning att du köper en Skoda hos en auktoriserad Skoda-återförsäljare. Läs mer om mervärde i det fullständiga villkoret

* Mervärde gäller inte för transportbilsregistrerade eller direktimporterat fordon.

Räkna ut pris och köp försäkring
Auktoriserade återförsäljare av Skoda

Generös ersättning för fabriksmonterad utrustning

Du får ersättning utan någon övre beloppsgräns vid stöld av däck, fälgar, GPS, stereo och annan fabriksmonterad utrustning. Det enda avdrag som görs är åldersavdrag och självrisk. Hur stort åldersavdraget blir beror på hur gammal utrustningen är vid skadetillfället. Det kan du läsa mer om i villkorets punkt 5.3 Värdering av utrustning.

27 % rabatt på hem- och villaförsäkring

Som kund hos ŠKODA Försäkring  får du upp till 27 % rabatt på hem- och villaförsäkring hos If.

Läs mer om våra erbjudanden

Hämtar information

Räkna och köp