Märkesförsäkring bara för Škoda 

Logo Škoda

Stor Bilextra med hyrbilsförsäkring

Med Stor Bilextra slipper du självrisk vid djurkollision. Undet tiden bilen repareras på grund av en ersättningsbar skada får du hyrbil och om din bil drabbas av skadegörelse eller råkar ut för en skada utomlands får du lägre självrisk. De mest populära tilläggsförsäkringarna har vi samlat i Stor Bilextra.

  • Du får hyrbil i upp till 60 dagar vi står för 75 % av dygns- och kilometerkostnaden under tiden bilen repareras på verkstad.
  • Du slipper hela vagnskadesjälvrisken om du krockar med en älg eller annat djur. Om du saknar vagnskadeförsäkring eller vagnskadegaranti lämnas ersättning för reparation av bilen med upp till 6 000 kronor.

  • Vid uppsåtlig skadegörelse av någon utomstående betalar du aldrig högre självrisk än 1 000 kronor.

Stor Bilextra ger utökat skydd om skadan inträffat utomlands

  • Du får ersättning med 100 % av hyrbilskostnaden om du behöver hyrbil direkt på resan, upp till 60 dagar.
  • Om motparten är har ett känt utlandsregistrerat fordon slipper du självrisken på vagnskadeförsäkringen eller vagnskadegarantin.

Vill du lägga till Stor Bilextra?

Har du redan en Škoda Försäkring och vill lägga till en tilläggsförsäkring kan du Skicka ett meddelande till kundcenter eller ring 0770-110 350 så hjälper vi dig.

Du kan också välja att lägga till tilläggsförsäkringar i samband med att du tecknar bilförsäkring.

Räkna och köp

Ditt pris framställs automatiskt. Vi kan kontakta dig för att säkerställa ditt försäkringsskydd. Läs om vår hantering av personuppgifter.