Märkesförsäkring bara för Škoda 

Logo Škoda

Köpa begagnad Škoda hos bilhandlare

När du ska byta din trotjänare till en nyare årsmodell är det klokt att göra det hos en auktoriserad återförsäljare som kan din Škoda inifrån och ut.

Närbild på bilratt.

Köp begagnad bil tryggt och säkert

När du köper en begagnad Škoda av bilhandlare får du en varudeklaration där all fakta om bilen finns med. I varudeklarationen framgår också om det följer med några garantier i bilköpet. Återförsäljaren har noga kontrollerat bilens säkerhet innan försäljningen.

Som privatperson kan du var trygg när du köper en begagnad Škoda hos en auktoriserad återförsäljare. Du skyddas av konsumentköplagen, och auktoriserade återförsäljare för Škoda är anslutna till Konsumentverket och Motorbranschens Riksförbund (MRF).

Smart, tryggt och personligt med Škoda Försäkring

  • Maskinskadeförsäkring som gäller länge
    Maskinskadeförsäkringen gäller upp till 10 år eller tills bilen har gått 15 000 mil och gäller vid till exempel motorhaveri, elfel eller fel på växellådan.
  • Snabb hjälp om något händer
    Gör skadeanmälan snabbt och smidigt online, du kan följa ärendet på Mina sidor hela vägen. Vår skadejour har öppet dygnet runt.
  • Alltid originaldelar – alltid auktoriserad verkstad
    Reparationer görs alltid hos en auktoriserad Škoda-verkstad med originaldelar. Det ger bilen ett högre andrahandsvärde.

Räkna och köp

Ditt pris framställs automatiskt. Vi kan kontakta dig för att säkerställa ditt försäkringsskydd. Läs om vår hantering av personuppgifter.