Hämtar information

Om ŠKODA Försäkring

ŠKODA Försäkring är ett samarbete med ŠKODA Financial Services och If Skadeförsäkring AB. Tillsammans har vi utvecklat och skräddarsytt en bilförsäkring för dig som äger en ŠKODA.​

Bilförsäkringen för ŠKODA-ägare

Med ŠKODA Försäkring får du som ŠKODA-ägare en bilförsäkring skräddarsydd för din bil. Du får tillgång till skadejouren som är bemannad dygnet runt, och alla personer du möter är experter på ŠKODA. Om din bil skadas utförs skadebesiktningen av en auktoriserad ŠKODA-verkstad som självklart också tar hand om eventuella reparationer. Din bil repareras med originaldelar med garanti på både arbete och delar. Allt för att skydda funktion, kvalitet och andrahandsvärdet på din ŠKODA. ŠKODA Försäkring finns för både privatpersoner och företag.

ŠKODA Försäkring är en del av If 

If Skadeförsäkring AB (publ), Säte: Stockholm, org.nr: 516401-8102 är försäkringsgivare. Ifs verksamhet, och därmed även ŠKODA Försäkring, står under tillsyn av Finansinspektionen och att vår marknadsföring på denna sajt följer svensk lag.

Läs om Ifs verksamhet.

ŠKODA Försäkring är en del av If Skadeförsäkring AB (publ). Säte: Stockholm. Org.nr: 516401-8102. ŠKODA Försäkring är ett samarbete med Volkswagen Finans Sverige AB.