Hämtar information

Därför ska du välja ŠKODA Försäkring

Märkesförsäkringen för dig som äger en ŠKODA. Här kan du läsa om fördelarna med ŠKODA Försäkring.​​

vit-skoda

Fördelar med försäkringen

 • Maskinskadeförsäkring som gäller längre

  Maskinskadeförsäkring ingår i försäkringen tills bilen är åtta år gammal eller har gått 15 000 mil. En försäkring som räcker ovanligt länge.
  Bilförsäkringens innehåll.
 • Fördelaktig finansförsäkring

  En oslagbar kombination av bil, finansiering, serviceavtal och rabatt på bilförsäkringen, samlat på en faktura och betalning per månad.
  Läs mer om finansförsäkring
 • 3 000 kr lägre självrisk

  Ett värde med mersmak – du får 3 000 kronor lägre självrisk om du råkar ut för en skada som ersätts av bilens vagnskadegaranti.
  Kontrollera vagnskadegarantin
 • Trygg reparation med kvalitet

  Moderna bilar innehåller avancerad teknik och elektronik. ŠKODA är inget undantag. Därför anlitar vi endast auktoriserade ŠKODA-verkstäder som använder originaldelar och känner varje ŠKODA-modell in i minsta detalj. Allt för att behålla kvalitén, säkerheten och andrahandsvärdet hos din ŠKODA. 
  För dig som ska köpa ny Skoda
 • Snabb och smidig skadehantering

  Skulle något hända kan du anmäla skadan till oss här på webben, dygnet runt – utan papper och krångel. Dessutom, med en ŠKODA Försäkring har du vagnskadegaranti och bilförsäkring samlat på ett ställe. Oavsett vad det är som har hänt kontaktar du alltid oss.​
  Vad du ska tänka på vid skada på bilen
 • Nyvärde – vid totalskada

  Med ŠKODA Försäkring får du en helt ny personbil om din ŠKODA totalskadas när den är yngre än två år, räknat från första registreringsdag, och inte gått mer än 4 000 mil. Nyvärde* gäller under förutsättning att du köper en ny ŠKODA hos en auktoriserad ŠKODA-återförsäljare.
  Läs mer om nyvärde i försäkringsvillkoren.

  * Nyvärde gäller inte för privatleasade bilar, transportbilsregistrerade eller direktimporterat fordon.
 • Mervärde – vid totalskada

  Har du ŠKODA Försäkring och din ŠKODA totalskadas när den är äldre än två år, räknat från första registreringsdag, eller har gått mer än 4 000 mil får du, utöver bilens marknadsvärde, ersättning för mervärde* med 20 % över marknadsvärdet. Mervärde gäller under förutsättning att du köper en ŠKODA hos en auktoriserad ŠKODA-återförsäljare.
  Läs mer om mervärde i försäkringsvillkoren.

  * Mervärde gäller inte för privatleasade bilar, transportbilsregistrerade eller direktimporterat fordon.

  Här hittar du auktoriserade återförsäljare av ŠKODA
 • Generös ersättning för fabriksmonterad utrustning

  Du får ersättning utan någon övre beloppsgräns vid stöld av däck, fälgar, GPS, stereo och annan fabriksmonterad utrustning. Det enda avdrag som görs är åldersavdrag och självrisk. Hur stort åldersavdraget blir beror på hur gammal utrustningen är vid skadetillfället. Det kan du läsa mer om i villkorets punkt 5.3 Värdering av utrustning.

Räkna och köp

Person-/ Organisationsnummer

Vi ber om personnummer eller organisationsnummer för att kunna erbjuda rätt pris på försäkringen.

fika-i.koket

27 % rabatt på hem- och villaförsäkring

Vi samarbetar med If för att kunna erbjuda dig som kund fler försäkringar till bra pris. Du som har en ŠKODA Försäkring får bland annat upp till 27 % rabatt på hem- och villaförsäkring hos If. Visst låter det bra!

Räkna ut ditt pris på hemförsäkring

Har du en ŠKODA Försäkring och tecknar Ifs hemförsäkring blir du dessutom förmånskund. Det innebär att du får upp till 15 % rabatt även på andra försäkringar, till exempel personförsäkringar (barnförsäkring, sjuk- och olycksfallsförsäkring och livförsäkring).

Ring 0770-110 350 så berättar vi mer. Vi kan även hjälpa dig att byta försäkringsbolag om du vill det.