Hämtar information

Fördelar med ŠKODA Försäkring

Din ŠKODA är speciell och den förtjänar en speciellt framtagen försäkring - ŠKODA Försäkring. Här har vi samlat några av alla förmåner och fördelar med ŠKODA Försäkring.

Vit Skoda på strand

Maskinskadeförsäkring som gäller längre

Maskinskadeförsäkring ingår i försäkringen tills bilen är åtta år gammal eller har gått 15 000 mil. En försäkring som räcker ovanligt länge.
Bilförsäkringens innehåll.

Fördelaktig finansförsäkring

En oslagbar kombination av bil, finansiering, serviceavtal och rabatt på bilförsäkringen, samlat på en faktura och betalning per månad.
Läs mer om finansförsäkring

3 000 kr lägre självrisk

Ett värde med mersmak – du får 3 000 kronor lägre självrisk om du råkar ut för en skada som ersätts av bilens vagnskadegaranti.
Kontrollera vagnskadegarantin

Trygg reparation med kvalitet

Moderna bilar innehåller avancerad teknik och elektronik. ŠKODA är inget undantag. Därför anlitar vi endast auktoriserade ŠKODA-verkstäder som använder originaldelar och känner varje ŠKODA-modell in i minsta detalj. Allt för att behålla kvalitén, säkerheten och andrahandsvärdet hos din ŠKODA. 
För dig som ska köpa ny Skoda

Snabb och smidig skadehantering

Skulle något hända kan du anmäla skadan till oss här på webben, dygnet runt – utan papper och krångel. Dessutom, med en ŠKODA Försäkring har du vagnskadegaranti och bilförsäkring samlat på ett ställe. Oavsett vad det är som har hänt kontaktar du alltid oss.​
Vad du ska tänka på vid skada på bilen

Nyvärde – vid totalskada

Med ŠKODA Försäkring får du en helt ny personbil om din ŠKODA totalskadas när den är yngre än två år, räknat från första registreringsdag, och inte gått mer än 4 000 mil. Nyvärde* gäller under förutsättning att du köper en ny ŠKODA hos en auktoriserad ŠKODA-återförsäljare.
Läs mer om nyvärde i försäkringsvillkoren.

* Nyvärde gäller inte för privatleasade bilar, transportbilsregistrerade eller direktimporterat fordon.

Mervärde – vid totalskada

Har du ŠKODA Försäkring och din ŠKODA totalskadas när den är äldre än två år, räknat från första registreringsdag, eller har gått mer än 4 000 mil får du, utöver bilens marknadsvärde, ersättning för mervärde* med 20 % över marknadsvärdet. Mervärde gäller under förutsättning att du köper en ŠKODA hos en auktoriserad ŠKODA-återförsäljare.
Läs mer om mervärde i försäkringsvillkoren.

* Mervärde gäller inte för privatleasade bilar, transportbilsregistrerade eller direktimporterat fordon.

Här hittar du auktoriserade återförsäljare av ŠKODA

Generös ersättning för fabriksmonterad utrustning

Du får ersättning utan någon övre beloppsgräns vid stöld av däck, fälgar, GPS, stereo och annan fabriksmonterad utrustning. Det enda avdrag som görs är åldersavdrag och självrisk. Hur stort åldersavdraget blir beror på hur gammal utrustningen är vid skadetillfället. Det kan du läsa mer om i villkorets punkt 5.3 Värdering av utrustning.